Adios, jeg skrider til Indien

Suck it Columbus – jeg tager til det rigtige Indien!

I en del år efterhånden, har jeg haft ønsket om, at en dag ville jeg uddanne mig til yogalærer – men hvorfor en dag i fremtiden? hvorfor ikke nu? og hvorfor Indien spørger du nok, da man sagtens kan tage sådan en uddannelse i Spanien eller Danmark for den sags skyld. Og det er helt korrekt, men jeg vil gerne “tilbage til rødderne”. Yoga startede i Indien, og derfor starter jeg min yogalærertræning dér.

I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme…

Men lad mig spørge dig om noget først…. hvor godt kender du din by? eller Danmark for den sags skyld? Hvis en tourist kommer og spørger dig om et event, loppemarked eller anden begivenhed, kan du så guide dem? vidste du overhovedet at det var der?
Rigtige mange kender faktisk ikke særlig godt til deres eget land eller by – når man rejser sætter man sig ofte ind i en masse, fordi “nu skal vi nå at se det, mens vi er her!”. Det er som om man griber livet bedre, når man ved der er en deadline. Og man behøver ikke være dødeligt syg for at gribe livet, men det er ofte først der det sker. Desværre.
Jeg har boet i Spanien i 8 måneder nu, og jeg har prøvet lidt af hvert. Men jeg vil mere, jeg vil se mere, jeg vil opleve mere og jeg vil gøre mere! Men med den indkomst jeg kan få her, så kommer det til at tage lang tid før jeg kan gøre alle disse ting. Så jeg har taget et valg: jeg flytter hjem til Danmark – men inden skal jeg liiiige ud og opleve lidt mere….

Aj aj captain!

Inden jeg rejser til Danmark, kommer en af mine bedste veninder og besøger mig i Barcelona, og sammen leger vi tourister samt siger på gensyn til Barcelona (for det er absolut ikke sidste gang jeg er her). Derefter sender jeg alt min bagage til Danmark og sammen flyver vi til La Coruña (nordvest Spanien), mødes med hendes kæreste som er startet på hans jordomsejling (det er et fedt projekt, som du kan læse mere om her: Vosgienne), og sammen sejler vi rundt om den Iberiske halvø. I øjeblikket er planen at når vi ca 15 dage senere ankommer til Porto, hopper jeg af og flyver hjem til Danmark. De fortsætter videre rundt om Portugal og derefter mod Caribien. Her kan jeg desværre ikke komme med, da det er samme tid som jeg er i Indien.

Namasté

Men inden turen til Indien, jeg har lige et ophold i Danmark på ca 1 mdr. Jeg skal lige se familie og venner, samt arbejde en smule – mangler du en rengøringskone, en til at kitte vinduer, fikse din hjemmeside eller passe børn, så sig endelig til 😉
I starten af oktober flyver jeg til Bengalore og derfra videre til en mindre by der hedder Mysore. Her skal jeg tage en yogalæreruddannelse på et ashram kaldet AyurYoga Eco-Ashram – en intensiv uddannelse der tager 4 uger. Derefter flyver jeg igen til Danmark – men denne gang for at blive (altså indtil min næste tur ud i verden selvfølgelig).

Min drøm, mit liv, min fremtid…

Spanien har givet mig så meget. Jeg har mødt så mange spændende og inspirerende mennesker, som på hver deres måde har givet mig nye tanker og fået mig til at værdsætte livet endnu mere. Selvom jeg synes Barcelona er fantastisk, så har jeg de seneste mange uger gået og drømt lidt hemmeligt om Danmark – der er mange ting jeg gerne vil og det virker nemmere at have Danmark som base, for så derfra at rejse ud. For jeg har ikke længere drømmen om at bo i et andet land, jeg drømmer mere om at se en masse lande. Som tidligere nævnt så er det nemmere økonomisk at have base i Danmark og så rejse ud. Vi er så priviligerede i Danmark med 6 ugers ferie, feriepenge og gode arbejdsforhold til en ordentlig løn. Noget der har bidraget til at jeg i mange år har lavet frivilligt arbejde, og det vil jeg gerne tilbage til. Jeg har mange projekter i støbeskeen og det hele kan ikke lade sig gøre lige nu, men langsomt og sikkert bevæger jeg mig derhen.

Jeg glæder mig til at komme hjem.
Jeg glæder mig til at se min familie og venner.
Utroligt nok glæder jeg mig også til at man ikke sveder 24 timer i døgnet, fordi det er så varmt. Jeg glæder mig til årstider. Jeg glæder mig til at kunne rejse ud og se verden, og kunne komme hjem til en sikker og tryg base. Og så glæder jeg mig til at berette om mange nye oplevelser på bloggen i fremtiden.